Zomer Flow Yoga & Muziek

16 juli + 6 augustus
DIT IS HELAAS GEANNULEERD

Beweeg op het ritme van de zomer

Geef je op voor de muzikale yogaspecials en beweeg op het ritme van de zomer! De zomer is hét seizoen van (pitta) water en vuur, van inspanning en ontspanning, van overvloed en creativiteit. Onder begeleiding van vinyasa yogadocent Padmini Kruitwagen en sarodspeler Avi Kishna ervaar je het ultieme zomergevoel. Laat met muziek en beweging je hart spreken en ervaar de kunst van lichaamspoëzie. De muzikale ochtendsessies vinden plaats op Buitengoed de Panoven in Zevenaar (dichtbij Arnhem).

Kunst van het bewegen

Meebewegen met de natuurlijke flow is iets wat Avi en Padmini in muziek en yoga delen. Beweging ligt ten grondslag aan de vedische filosofie. Of je nu met yoga je lichaam, geest en ziel uitlijnt met de energie van de zon of de maan, met ayurveda je voeding afstemt op het ritme van het seizoen, of met raga de toonladders afstemt op de stemming van de dag. De basisprincipes gaan er vanuit dat we altijd bewegen. Voor iedere beweging is er een tijd. Er is een natuurlijke flow waarin het leven zich aan ons ontvouwt. Maak deze zomer tijd om met de grotere dans om je heen te bewegen en je eigen flow te omarmen. Ervaar de kracht van bewegende meditatie.

Avi Kishna

Avi Kishna is een onafhankelijke sarod-speler, multi-instrumentalist en muziekproducent uit Suriname, woonachtig in Amsterdam. Avi leerde de sarod spelen van zijn goeroe  Koustuv Ray met wie hij ook optrad en muziek produceerde. Vanuit Avi’s Indiase achtergrond deelt hij klassieke Indiase sarodmuziek met de wereld en tegelijkertijd geeft hij zijn eigen creatieve invulling. Hij maakt on-the-spot composities en improvisaties, en laat deze samenvloeien met digitale soundscapes om zo gehoor te geven aan een heel nieuw geluid welke een heel breed publiek aanspreekt. 

Padmini Kruitwagen

Padmini Kruitwagen heeft een Nederlandse en Indiase achtergrond en is geboren in Mumbai. Met de goeroe die bij haar in huis woonde is ze opgegroeid met de vedische filosofie. Op haar zesde verhuisde ze met haar moeder naar Buitengoed de Panoven in Zevenaar. Padmini is cultureel antropoloog en yogadocent gespecialiseerd in the Art of Flow. Ze heeft een grote liefde voor dansen, bewegen en yoga in het bijzonder. Vanuit Vers Licht Yoga geeft Padmini flow yoga op YogaTV en biedt ze programma’s aan op bijzondere locaties. 

Koop je kaartje hier: https://www.verslicht.yoga/zomer-flow

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520

Stuur een email naar

info@panoven.nl
of via ons formulier: Online formulier
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design