Welkom bij buitengoed de Panoven

Ontdek de charme van ons erfgoed en de veelzijdigheid aan activiteiten. Of je nu komt voor rust, natuur, of een unieke historische ervaring, wij bieden het allemaal. 

Wij streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam en memorabel mogelijk te maken. Daarom hebben we hieronder enkele hoogtepunten en nuttige informatie voor u op een rijtje gezet. Van de activiteiten op ons erfgoed tot de ontdekkingen in de omgeving, alles is gericht op het verrijken van uw ervaring bij ons. Lees verder voor een overzicht van wat u kunt verwachten en hoe u het meeste uit uw bezoek kunt halen.

Wat je kunt doen op het Erfgoed

Ontdek de rijke geschiedenis van Buitengoed de Panoven door middel van interactieve rondleidingen en workshops. Beleef ambachtelijke activiteiten zoals steenbakken, waar je zelf je handen vuil kunt maken.

Voor gezinnen en groepen zijn er diverse buitenactiviteiten zoals een speurtocht door het erfgoed. Neem een kijkje op onze dagrecreatiepagina voor actuele activiteiten.

Dagrecreatie

Wist je dat je bij Buitengoed de Panoven kunt u ook uw eigen dag samenstellen met diverse activiteiten, perfect voor elke gelegenheid, met mogelijkheden tot tafelen en overnachten. 

Wat je kunt doen in de omgeving

De omgeving van Buitengoed de Panoven biedt een rijke mix van natuur, cultuur en ontspanning. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen de idyllische Liemers verkennen, bekend om zijn prachtige routes langs rivieren, door bossen en over heuvels.

Bezoek historische dorpjes en lokale wijngaarden voor een authentieke ervaring. Natuurgebieden zoals de Veluwezoom en de Achterhoek zijn ook dichtbij, perfect voor een dagtrip vol ontdekkingen.

Kom langs onze receptie voor meer informatie, wandel- en fietsroutes. We helpen je graag op weg.

Waar kan ik terecht als ik vragen of hulp nodig heb?

Bij ons servicepunt staan we klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften. Of je nu meer wilt weten over de geschiedenis van het erfgoed, hulp nodig hebt bij het kiezen van activiteiten of op zoek bent naar de beste lokale eetgelegenheden, ons deskundige team biedt persoonlijke aanbevelingen en praktische informatie. 

Mocht u bij onze receptie arriveren en geen medewerker aantreffen, wees dan gerust. Ons toegewijde team is vaak actief op het erfgoed bezig om iedereen van dienst te zijn. In zo'n geval kunt u het beste even bellen naar het op de receptie aangegeven nummer. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk naar de receptie komen om u te assisteren. Uw comfort en gemak zijn onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt.

Ons team is actief op het erf om te helpen; spreek ons gerust aan voor assistentie, we staan altijd voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Is er wifi?

Er is gratis wifi op de kamer.

Wat kost het ontbijt?

Het is mogelijk om bij aankomst te reserveren voor het ontbijtbuffet. De kosten hiervoor zijn € 14,50 per persoon en wordt tussen 7.00 en 10.00 uur geserveerd. 

Wat zijn de huisregels?

Voor de huisregels klik hier 

Is het mogelijk om een kinderbed te reserveren?

Het is mogelijk om een (kinder)bed te reserveren. De extra kosten hiervoor zijn € 25,00 per nacht.

Heb je toch nog een andere vraag, kom dan gerust naar onze receptie of neem contact met ons op.

Copyright Buitengoed de Panoven 2024
Design & development by: Timeless Design