Volg ons online:

Vernieuwde website van Buitengoed de Panoven!

We zijn verheugd u te mogen verwelkomen op ons vernieuwde online platform, waar de rijke geschiedenis en het levendige heden van de Panoven samenkomen.
Vernieuwde website van Buitengoed de Panoven!

Welkom op onze geheel vernieuwde website van Buitengoed de Panoven! We zijn verheugd u te mogen verwelkomen op ons vernieuwde online platform, waar de rijke geschiedenis en het levendige heden van de Panoven samenkomen. Ontdek onze uitgebreide geschiedenis, van de vroege dagen van de steen- en dakpanproductie tot de huidige rol als cultureel erfgoed en recreatiebestemming.

Onze nieuwe website biedt een schat aan informatie over onze diverse accommodaties, van gezellige B&B-kamers tot ruime groepsverblijven. Of u nu op zoek bent naar een rustig weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, of een speciale gelegenheid viert, wij bieden een scala aan mogelijkheden.

Ontdek ook de veelzijdige activiteiten die wij aanbieden, van erfgoedrondleidingen tot creatieve workshops en buitenactiviteiten. We nodigen u uit om op uw gemak rond te kijken en alles te ontdekken wat Buitengoed de Panoven te bieden heeft. Uw volgende avontuur of ontspannende uitje begint hier!

Copyright Buitengoed de Panoven 2024
Design & development by: Timeless Design