Volg ons online:

Gouden Greenkey Certificaat is behaald!

Duurzaam en maatschappelijk ondernemerschap is beloond met het Europees Keurmerk Gouden Green Key!
Gouden Greenkey Certificaat is behaald!

Met trots kondigen we aan dat Buitengoed de Panoven het Gouden Greenkey Certificaat heeft behaald, een erkenning voor ons duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Het Green Key keurmerk, met zijn drie niveaus - brons, zilver en goud, wordt toegekend aan recreatie- en vrijetijdsbedrijven die hun impact op natuur en milieu minimaliseren.

Ons team heeft hard gewerkt om duurzame praktijken te integreren zonder in te leveren op kwaliteit en comfort voor onze gasten. Met maatregelen zoals waterbesparende kranen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, energie-efficiënte verwarming en airconditioning, en het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten in onze catering, zetten we ons in voor milieubewustzijn.

Dit certificaat is een bevestiging van onze inzet om zowel het prachtige landgoed als onze wereld voor toekomstige generaties te bewaren. Samen met onze gasten dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Buitengoed de Panoven, rijk aan geschiedenis, zet koers naar een groene toekomst!

Copyright Buitengoed de Panoven 2024
Design & development by: Timeless Design