Vacature Horeca

Voor ons horeca team zijn we op zoek naar frisse en gemotiveerde versterking. Werkdagen zijn voornamelijk in het weekend, dus ideaal voor als je een bijbaan zoekt. Bij ons is het werk zeer afwisselend en kom je direct in aanraking met verschillende aspecten van horeca. Wij bieden gasten een ware thuisbeleving aan en dit begint bij het personeel. Zodra jij je thuis voelt, voelen de gasten zich ook thuis.

Ervaring of opleiding zijn geen vereiste. Wij geloven in de juiste motivatie, integriteit en flexibiliteit. Alles valt namelijk te leren en dit geldt zeker voor de horeca. Wel is affiniteit met de gastvrijheidsindustrie een pré.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Buitengoed de Panoven per email naar info@panoven.nl.

Bedrijfsomschrijving

Buitengoed de Panoven is een voormalige dakpan- en steenfabriek uit 1850 en is nu omgetoverd tot een goed bewaard industrieel erfgoed. Op het erfgoed bevindt zich een streekrestaurant, streekwinkel, VVV informatiepunt, vergaderruimtes en kunnen gasten ovenachten. De afgelopen jaren is Buitengoed de Panoven druk bezig geweest met het ontwikkelen van het erfgoed en het streekrestaurant. Zo zijn er duurzame Natuurlodges gebouwd en leuke natuur- en sportactiviteiten ontwikkeld. Nu is het tijd om ons streekrestaurant verder te ontwikkelen.

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520

Stuur een email naar

info@panoven.nl
of via ons formulier: Online formulier
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design