Charme Camping in Zevenaar


Kamperen bij de voormalige steenfabriek de Panoven is altijd een goede keuze! Onze camping is ideaal voor campers, caravans, vouwwagens en kampeertenten.

Buitengoed de Panoven is een ruim opgezet industrieel erfgoed midden in de weidse natuur van de Liemers. Het Liemers landschap tussen Arnhem, Nijmegen en de Duitse grens, ligt in het rivierengebied van de Rijn en de IJssel, grenzend aan het natuurgebied van de Gelderse Poort. Een mooi dijkenlandschap waar verhalen van de Romeinen (de Limes), verdedigingswerken en baksteenindustrieën opnieuw te beleven zijn.

Op ons terrein zijn meerdere velden waar u met uw kampeermiddel tussen het groen kunt genieten van uw vakantie. De nostalgische en gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt. Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig en er is genoeg ruimte om cultuur en natuur te beleven. Wij bieden verschillende activiteiten aan voor jong en oud en zwemplas de Breuly met strandje en ligweide is op korte loopafstand van ons Buitengoed.
Wij bieden ook een aantal (2-, 4- en 5-persoons) trekkershutten en trekkersplaatsen aan.

Aankomst en vertrek is op elk gewenste dag van de week mogelijk. Alleen voor Pasen, Hemelvaart en/of Pinksteren hanteren wij een vaste periode voor een vaste prijs (arrangement). Dit arrangement kan uitgebreid worden met extra dagen ervoor en/of erna. Al onze kampeertarieven zijn op basis van 2 personen en inclusief:

✓ Water en douchen
✓ 
10 ampère stroom
✓ 
Eén kampeermiddel en één bijzettentje
✓ (
camping) Wifi
✓ 
Twee honden tegen betaling per kampeerplaats toegestaan
✓ 
Parkeren één auto
✓ 
Wij rekenen geen reserveringskosten
✓ 
Katten zijn niet toegestaan

Tarieven

Kamperen kan bij ons van 25 maart tot 1 november. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur mogelijk en een uiterlijk vertrek voor 12:00 uur. Wilt u eerder aankomen of vertrekken? Informeer gerust naar de mogelijkheden via onze receptie. Klik op onderstaande buttons om de kampeertarieven van 2021 en 2022 in te zien. Heeft u ANWB Camping Key Kaart? Met uw Camping Key kaart kunt u bij ons voordelig overnachten.

Button 2021         Button 2022.jpg

Een reservering maken

Een reservering kunt u telefonisch maken door te bellen naar 0316-523520 of door een e-mail te sturen naar info@panoven.nl.

Kamperen samen met uw hond

Wilt u gezellig samen met uw trouwe viervoeter komen kamperen? Kom dan naar charme camping Zevenaar! Uw hond hoort natuurlijk bij de familie en mag daarom niet ontbreken. Vanzelfsprekend zijn honden daarom bij ons van harte welkom. De prachtige omgeving zorgt ervoor dat u met uw hond kunt genieten van alle mooie natuur. Houdt uw hond van zwemmen? Dan kunt u beiden uw geluk niet op! Honden mogen namelijk zwemmen bij een gedeelte van het recreatiemeer de Breuly. Per geboekte kampeerplaats zijn er maximaal twee honden toegestaan en de kosten zijn € 5,- per hond, per nacht. Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan op ons terrein.


Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520

Stuur een email naar

info@panoven.nl
of via ons formulier: Online formulier
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design