De beste streekproducten uit Gelderland | Buitengoed de Panoven

Wat is er nou lekkerder dan producten uit je eigen regio? In de streekwinkel op Buitengoed de Panoven kun je terecht voor echte streekproducten uit Gelderland.

Streekproducten uit Gelderland

In de Streekwinkel vind je niet alleen kant-en-klare streekproducten uit Gelderland. Je kunt ook thuis zelf aan de slag met onze producten. Maak bijvoorbeeld eens kruidkoek met meel van Molen de Hoop. Ook hebben wij producten die gemaakt zijn met ingrediënten die van ons eigen landgoed komen, zoals Panoven appelsap, gemaakt van onze eigen appels. In de Streekwinkel verkopen we ook boeken over de Liemers en leuke fiets- en wandelroutes.

Streekrestaurant de Herberg

Naast de verkoop van streekproducten uit Gelderland, kun je bij ons ook streekproducten proeven. In Streekrestaurant de Herberg bieden wij een aantal overheerlijke gerechten aan. Je kunt hier genieten van een kopje koffie met Seventer-kruidkoek, een lekkere lunch of een rijk diner.

Meer weten over onze streekproducten?

Wil je meer informatie over onze Streekwinkel, Streekrestaurant de Herberg of streekproducten afkomstig uit Gelderland? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520
F:  Nvt
E:  Email  |  Online formulier


Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design