Midwinterhoornwandel- en fietstocht Zevenaar

Speciale toegvoeging

Ook dit jaar zullen de Midwinterhoornblazers weer te horen zijn in de Liemers. Met deze keer een extra toevoeging het "Happen & Stappen" arrangement. In de authentieke paardentram van Stalhouder Belfjor, kunt u het evenement meemaken. De paardentram zal op drie verschillende locaties stoppen voor heerlijke happen en dranken. Dit arrangement is uitsluitend te reserveren bij restaurant Eet-Lokaal voor slechts € 12,50.

Wanneer?
Op zondag, 30 december 2018 wordt een Midwinterhoornwandel- en fietstocht georganiseerd. De start vindt plaats tussen 11.00 uur en 13.00 uur op twee verschillende locaties, namelijk bij Filmhuis Zevenaar (Wittenburgstraat 14, Zevenaar) of bij Landgoed Halsaf (Beekseweg 2, Babberich). Het einde van de fietstocht is om 15.00 uur.

Wat?
Een wandel- en fietstocht langs negen bijzondere locaties in Zevenaar en omstreken. Er is keuze uit een korte route (6 km) en een lange route (12 km). Onderweg staan er midwinterhoornblazers en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. De fietstocht slingert zich door een gebied met uitgestrekte akkers en weiden. De midwinterhoornblazers staan over de hele route op verschillende plaatsen opgesteld. Afwisselend in het prachtige Liemerse landschap en op markante punten beoefenen de blazers hun hobby (in de nabijheid van een vuurkorf, die voor de nodige warmte zorgt). Door te luisteren naar het geluid kan de route al worden gevolgd, uiteraard zijn routebeschrijvingen beschikbaar. Al fietsend wordt men verrast door allerlei activiteiten.

Waarom?
In de Liemers is de midwinterhoorn nog niet zo bekend als in de Achterhoek en Twente. Drie midwinterhoornblazers uit Zevenaar, lid van de midwinterhoorngroep Bergh, vonden het dan ook de moeite waard om de Liemers met de sonore droefgeestige klanken van de midwinterhoorn kennis te laten maken.

Lees meer via deze website.

Midwinterhoorntocht 2016
 

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520
F:  N.v.t.
E:  Email  |  Online formulier


Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design