Vacature Horeca

Voor ons horeca team zijn we op zoek naar een frisse en gemotiveerde versterking. Werkdagen zijn voornamelijk in het weekend, dus ideaal voor als je een bijbaan zoekt. Bij ons is het werk zeer afwisselend en kom je direct in aanraking met de verschillende aspecten van de horeca. Wij bieden onze gasten een ware thuis beleving aan en dit begint bij het personeel. Zodra zij zich thuis voelen en op hun gemak, wordt ook overgedragen op onze gasten. 

Ervaring of opleiding is geen vereiste. Wij geloven meer in de juiste motivatie, integriteit en flexibiliteit. Alles valt namelijk te leren en dit geldt zeker voor de horeca. Wel is affiniteit met de gastvrijheidsindustrie een pré.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Buitengoed de Panoven per email naar info@panoven.nl.

Bedrijfsomschrijving

Buitengoed de Panoven is een voormalige dakpan- en steenfabriek uit 1850 en is nu omgetoverd tot een goed bewaard industrieel erfgoed. Op het erfgoed bevindt zich een streekrestaurant, streekwinkel, VVV informatiepunt, vergaderruimtes en kunnen gasten ovenachten. De afgelopen jaren is Buitengoed de Panoven druk bezig geweest met het ontwikkelen van het erfgoed en het streekrestaurant. Zo zijn er duurzame Natuurlodges gebouwd en leuke natuur- en sportactiviteiten ontwikkeld. Nu is het tijd om ons streekrestaurant verder te ontwikkelen.

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520

Stuur een email naar

info@panoven.nl
of via ons formulier: Online formulier
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design