Voor luxe overnachtingen ga je naar Buitengoed de Panoven

Bent u toe aan een paar lekker luxe overnachtingen? Op Buitengoed de Panoven hebben wij verschillende luxe overnachtingsmogelijkheden voor u. U zult niet alleen goed uitgerust, maar ook met tal van nieuwe ervaringen weer huiswaarts keren.

Luxe overnachtingen in een Comfortkamer

Om van die echte luxe overnachtingen te kunnen genieten, hebben wij voor u een aantal echte Comfortkamers beschikbaar. Daarnaast hebben wij ook een aantal moderne, frisse Natuurlodges op het terrein. Ook hier kunt u heerlijk genieten van de rust die u wenst, of juist van een actieve dag. Voor de echte avonturiers hebben wij ook een Tipi-dorp, waar u in echte Tipi-tenten kunt overnachten. Bij ons geen standaard hotelkamers, maar een echte originele beleving met de luxe van een hotel.

Actief bezig zijn

Wilt u, naast genieten van de luxe overnachtingen, ook overdag nog wat ondernemen? Ook dan hebben wij een geschikt aanbod voor u. Van ritjes op de huifkar of stoomlocomotief tot een rondleiding op het erfgoed met als afsluiting het maken van uw eigen baksteen. Verder kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over mogelijkheden van luxe overnachtingen bij ons? Gebruik dan ons contactformulier.

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520
F:  Nvt
E:  Email  |  Online formulier


Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design