Groepsdiner in Gelderland op een unieke locatie Buitengoed de Panoven

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk groepsdiner? Wij weten u zeker te verrassen met onze keuze voor Gelderse streekproducten, geserveerd op een unieke en historische locatie.

Groepsdiner op unieke locatie

U dineert in de huiselijke ambiance van Streekrestaurant de Herberg. U kunt kiezen uit verschillende groepsdiners, zoals:

  • 3-gangen Streekbuffet met eerlijke streekgerechten
  • Steengrillen
  • Barbecueën

Ons restaurant maakt deel uit van Rijksmonument De Panoven. Voorafgaand aan uw groepsdiner kunt u de 19e-eeuwse steenoven en droogloodsen bekijken. Ook kunt u heerlijk rondwandelen op het prachtige landgoed.

3-gangen Streekbuffet

Op Buitengoed de Panoven werken wij met streekeigen producten. We gebruiken groenten en fruit die bij het seizoen horen. De streektafels zijn deels in buffetvorm opgezet. We houden hierbij uiteraard rekening met specifieke dieetwensen.

Steengrillen of barbecueën

Naast de streektafels kunt u ook kiezen om te steengrillen of barbecueën. U kunt dit combineren met een borrel en een wedstrijdje steenbakkersgolf.

Voor meer informatie over groepsdiners op Buitengoed de Panoven en de activiteiten die eromheen georganiseerd kunnen worden, bezoek onze website. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18
6905DW Zevenaar
T:  00-31-(0)-316-523520
F:  Nvt
E:  Email  |  Online formulier


Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug
Copyright 2012  |  www.panoven.nl  |  Alle rechten voorbehouden
Webdesign & Webdevelopment: Timeless Design